dimarts, 23 de març del 2010

Circuit de Catalunya

En Turrens em va comentar que es pot anar al circuit pagant 5 euros i el lloguen de 7 a 10 del vespre. La idea seria de trobar un dia entre setmana, per anar'hi una colla i poder donar unes voltes i al final fer una mica de crono! Podria ser divertit! A veure si posem data i ho activem!
A tope!

3 comentaris:

  1. podria estar moolt bé!! jo m'apunto, ja intentaria plegar d'hora...
    La crono també seria guai, en aquest cas ja seré jo l'encarregat del cronometre perquè sinó ja em veig amb la pàjara al revolt de la Caixa per haver sortit massa fort!!
    Per cert, ahir vaig anar a veure la sortida a Salt, va estar bé perquè almenys els veus una bona estona... llàstima que l'Andy es quedés a l'hotel!! però bueno Cavendish, Sastre, Basso, F.Schleck, Vandevelde,...

    Subi

    ResponElimina
  2. Jo penso que tindrem de fer unes voltes d' escalfament, despres 3voltes sortida amb peloton i marica l' ultim i al final una volta contrarellotge cada mig minut. (Turrens)
    Jo també vaig anar a veure la volta al collet de Sant Agusti com un flipat i tela tela com anaven!!!!!!!!!! Llastima que no tens temps de veure res. Per sert m' heu d' aclara qui collons és el del bigoti que sempre xupa camara al final de les etapes.

    ResponElimina
  3. potser és Monsieur maillet??

    ResponElimina